Struguri de vin (click aici pentru catalog):

STRUGURI CHARDONAY

Strugure de vin alb, se coace la mijlocul lunii septembrie, marime medie, productie medie, pretentios la sol, rezistent la inghet. Este sensibil si pretentios la putrezire, nu este foarte pretentios la munci agricole, vinul este deosebit de aromat, se obtine un vin acidulat de foarte buna calitate

Ciorchine: mic, indesat, greutate aproximativ 90 g

Bobul: rotund, mic,

STRUGURI SAUVIGNON BLANC

Strugure de vin alb, coacere la mijlocul lunii septembrie, se dezvolta puternic, solid, productie medie, nu este pretentios la sol, rezistent la inghet si la seceta, sensibil la putrezire, pretentios la munci agricole, are aroma deosebita, este foarte zemos. Se obtine un vin alb de buna calitate

Ciorchine: indesat, mic 100g

Bobul: rotund, mic, galben-verzui, patat,

STRUGURI PINOT NOIR

Strugure de vin rosu, se coace la inceput de septembrie, productie medie, rezistent la seceta, rezistenta buna la inghet, este predispus la putrezire, nu este pretentios la lucrarile agricole. Vinul este foarte aromat

Ciorchine: indesat, marime medie, greutate 120g

Bobul: rotund, marime medie, carnos, zemos, coaja groasa, gust acidulat

STRUGURI NERO

Strugure potrivit atat pentru vin cat si pentru masa, coacere timpurie, este solid, creste puternic, foarte productiv. Nu este pretentios la sol, rezistent la inghet, rezistent la imbolnaviri. Este sensibil la seceta. Este singurul strugure dulce din care se face vin.

Ciorchine: mare, indesat, 200g

Bobul: oval, albastru, marime medie, nu este patat, miezul crocant,